Rugsėjo 8-10 d. Algirdiškėse, Panevėžio r. vyko  kasmetinė veislinių gyvulių paroda. Mūsų asociacija eksponavo  18  Lietuvos juodmargių ir Holšteinų veislės  veislinių telyčių iš  4 ūkių: 10 vnt. iš ŽŪK Lumpėnų Rambyno, 2 vnt. Pauliukių ŽŪB  Jonavos r.,   2 vnt. iš Vermenos ŽŪB ir 4  vnt. iš Dotnuvos eksperimentinio ūkio Kėdainių rajono.  Nuotraukoje  matosi LJGG asociacijos   parodoje eksponuojamos veislinės telyčios:

img_4415

 

Nuotraukose gražiausi parodos eksponatai:

img_2727 img_2679
img_4603

 

 

 

 

 

Nuotraukos  prisiminimui:

ŽŪK Lumpėnų Rambyno vadovui Remigijui Kelneriui gėlės  garbingo jubiliejaus proga.

img_4536

Pauliukių ŽŪB gyvulininkystės skyriaus  specialistės Rita Jakaitienė ir Rima Jakubonienė  su parodos galvijų prižiūrėtojais Ričardu Čiužu  iš ŽŪK Pagėgių Rambyno ir  ūkininku Tomu Rutkūnu iš Kėdainių rajono  Vermenos ŽŪB.

img_2760-2

Prie  asociacijos  eksponuojamų gyvulių iš  dešinės  Jonas Lingys – LŽGGA  pirmininkas,  buvęs LJGGA vadovas  dr. Vilius Žiogas su tėveliais Birute Valerija  ir Edvardu Žiogais,  ilgametis AB Panevėžio  veislininkystės  vadovas  Petras Keburys su  LJGG asociacijos  administracijos  darbuotojais:  pirmininku Virgilijumi Urbonavičiumi ir vadybininke Inga Račkauskaite.

img_2771

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *