2016-06-03

Birželio 3 d., penktadienį, Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys sveikino Mažeikių rajono, Židikų seniūnijos, Juodeikėlių kaimo ūkininkę Rūtą Neimantienę penkiasdešimtmečio proga.
Galvijų augintojai įteiktas padėkos raštas už modernaus gyvulininkystės ūkio sukūrimą, pažangų ūkininkavimą išsaugant kraštovaizdį ir švarią aplinką, aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje.
„Rūta turi suformavusi puikią bandą ir, kiek aš žinau, jai sekasi gana gerai. Iš tikrųjų ūkininkų darbas nėra lengvas, ir labai džiaugiuosi, kad jūs, Rūta, pasirinkote šį darbą. Dabar ir galvijai, ir pienas yra bangos apačioje, tačiau ta banga po truputį kyla, ir aš manau, kad jūs sulauksite pačių geriausių laikų, jeigu turėsite kantrybės, stiprybės ir sveikatos. Būtent to aš ir linkiu“, – linkėjo Savivaldybės meras.
Drauge su Savivaldybės vadovu ūkininkę sveikino mero pavaduotojos Irena Macijauskienė ir Sigutė Bernotienė, mero patarėjas Vygandas Ostrauskis, Savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius, direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka.
Jubiliatės pasveikinti taip pat atvyko Lietuvos juodmargių galvijų gerintojų (LJGGA) asociacijos pirmininkas Virgilijus Urbonavičius, šios asociacijos bei Galvijų produktyvumo kontrolės tarnybos atstovai Valerija Norvaišienė ir Steponas Vaičiulis, sukaktuvininkės vyras Rimvydas Neimantas.
LJGGA vadovas V. Urbonavičius įteikė R. Neimantienei Lietuvos Respublikos Žemės ūkio ministerijos padėkos raštą, linkėjo ūkio klestėjimo, gerovės.
Pati R. Neimantienė kukliai dėkojo už dėmesį ir sveikinimus, tikino nieko panašaus gyvenime nesitikėjusi.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *